Gevraagd: 10 rolmodellen communicatiebranche

Gevraagd: 10 rolmodellen communicatiebranche

Ben je werkzaam in de communicatiebranche als medewerker, adviseur, journalist, webmaster en nieuwsgierig naar je eigen status en/of verdere professionaliseringsroute?

CommTop zoekt op voor de korte termijn 10 ‘rolmodellen’ voor een valideringsdag. Deze rolmodellen worden begeleid met het invullen van hun portfolio, CV met een opmaat naar certificering. Vooral de nieuwsgierige professional in deze branche kan ervaren of een registratie, certificering hen ook daadwerkelijk helpt om sneller te worden gevonden.

Ben je geïnteresseerd? Ken je een professionals die hiervoor in aanmerking komt en interesse heeft? Laat ons dit weten via info@commtop.nl. We plannen hiervoor een dag in Landgoed Spriel in Putten, uiterlijk vierde week januari a.s.