Eindelijk een goede meetlat voor professionaliteit in de communicatiebranche

Binnenkort kunnen de vele tienduizenden werknemers en zzp’ers in de communicatiebranche hun professionele competenties beter dan ooit laten meten en aansluiten op de vraag uit de markt. Zo kunnen de kennis en vaardigheden die iemand in de praktijk heeft (bij)geleerd, voortaan worden gezien en meegewogen door werkgevers en opdrachtgevers – ook bij salarisbesprekingen en in uurtarieven.

Om wat voor meetlat gaat het?
Stichting CommTop presenteert 8 februari de meetlat een competentieset voor professionals in de communicatiebranche, gebaseerd op het NLQF (Netherlands Quality Framework). Nadat het Nationaal Kenniscentrum EVC (Erkenning van Verworven Competenties) deze set heeft geaccepteerd als EVC-standaard, vormt het de meetlat voor professionaliteit in het nieuwe CommTop Register voor de communicatiebranche.

Lees hier verder