Overeenkomst Inschaling.pro en stichting CommTop

Overeenkomst Inschaling.pro en stichting CommTop

20 april 2018 Nieuws 0

Inschaling.pro en stichting CommTop hebben vandaag 20 april 2018 een overeenkomst gesloten. Het doel van de beoogde samenwerking tussen de partijen is professionalisering van de communicatiebranche ten behoeve van de individuele professional, zowel aan de zijde van het onderwijs als de arbeidsmarkt.

Stichting CommTop houdt zich bezig met het beschrijven, ontwikkelen, borgen en laten uitvoeren van de branchestandaard voor de communicatiebranche volgens de meetlat / register www.commtop.nl.

Inschaling.pro zal zich de komende periode bezig houden met het op- en inrichten van een examencommissie voor deze branche, het ontwikkelen van audits voor de aangesloten onderwijsinstellingen en het verzorgen van de opleiding voor assessoren.

De overeenkomst is voor een periode van twee jaar afgesloten.