Overlijden Gerald Morssinkhof

Vanmorgen bereikte ons het bericht dat onze collega, communicatie-expert, en schrijver Gerald Morssinkhof op 13 augustus jl. is overleden. De communicatiebranche verliest een gerespecteerd expert die altijd bereid was om zijn kennis en inzichten te delen. Gerald blijft in onze gedachten een markant persoon die met zijn visie over communicatieprofessionaliteit ons allen heeft geïnspireerd en verder heeft gebracht.

Wij wensen zijn gezin, familieleden en vrienden heel veel sterkte.

Ben Warner
Harm Rozie
Marcel Kolder
Hans Siepel
Marije van Sichem
Jenny Le Large, namens bestuur, RvA en meewerkenden Stichting CommTop

 

Het afscheid van Gerald is alleen voor genodigden. De familie wil in alle rust dit grote verlies kunnen verwerken. Zij hopen op uw begrip en verzoeken om geen contact op te nemen of condoleanceberichten of -kaarten te sturen naar zijn privéadres.


Geplaatst

in

door

Tags: