Eindelijk een goede meetlat voor professionaliteit in de communicatiebranche

ROTTERDAM – 19 JANUARI 2018

Binnenkort kunnen de vele tienduizenden werknemers en zzp’ers in de communicatiebranche hun professionele competenties beter dan ooit laten meten en aansluiten op de vraag uit de markt. Zo kunnen de kennis en vaardigheden die iemand in de praktijk heeft (bij)geleerd, voortaan worden gezien en meegewogen door werkgevers en opdrachtgevers – ook bij salarisbesprekingen en in uurtarieven.

Om wat voor meetlat gaat het? 

Klik hier om het persbericht te downloaden (pdf)

 

DOORN– 29 JUNI 2017

Nationaal Kenniscentrum EVC erkent beroepscompetentiestandaard voor communicatiebranche

Het Nationaal Kenniscentrum EVC heeft de door CommTop ingediende beroepsstandaard erkend op basis waarvan de beroepscertificering in de Nederlandse communicatiebranche gaat plaatsvinden.

Op donderdag 29 juni jl. heeft CommTop – in aanwezigheid van de directeur Stichting Examenkamer/ Het Nationaal Kenniscentrum EVC – in een besloten bijeenkomst in Doorn de 10 beroepsverenigingen in de communicatiebranche op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen. De beroepsverenigingen zijn daarbij nadrukkelijk uitgenodigd om samen met CommTop breed gedragen verdere beroepsstandaarden voor de communicatiebranche te ontwikkelen.

Klik hier om het persbericht te downloaden (pdf)