Blog

Programma ‘Souffleur of Regisseur?”

Thematiek en sprekers Participatie is tegenwoordige een van de belangrijkste pijlers voor de overheid. Hoe ga je om met de verschillende rollen die burgers innemen? Kun je stadsbewoners zien als experts bij de transitie naar een duurzame gezonde stad? Hoe zorg je ervoor dat verschillende perspectieven, kennis en creativiteit direct op tafel komen? Is participatiemanager…
Lees verder

De revolutie in het communicatievak: noodzaak van professionele heroriëntatie

    Utrecht, september 2018, Steven de Waal: “Ik werd gewezen op de komende CommTop bijeenkomst op 31 oktober a.s. Thema’s zijn: burgerparticipatie, veiligheid en de gezonde stad. Onderliggend gaat het natuurlijk om de positie en noodzakelijke skills van de communicatieprofessional”.

Journalisten in dienst van de gemeente

    “Gelukkig zijn hier geen journalisten”, riep de nieuwbakken burgemeester Dominic Schrijer van Zwijndrecht in een interview met binnenlands bestuur in september 2014. Inmiddels heeft hij aangekondigd zijn werkzaamheden neer te willen leggen en geen tweede termijn te willen.

Better pay, more mobility

    As from May 2018, the Dutch CommTop Foundation is the officially chartered institute in the Netherlands authorised to certify communications professionals, training programmes and occupational profiles for the Dutch communications sector. Is that important?

Betere beloning, meer arbeidsmobiliteit

  Sedert mei 2018 is Stichting CommTop het officiële en enige instituut, dat in Nederland communicatieprofessionals, opleidingstrajecten en beroepsprofielen in de communicatiebranche kan en mag certificeren. Is dat van belang?