Blogs

Geef de muis door!

Het blog platform ‘Geef de muis door!’ is een initiatief van stichting CommTop en Inschaling.pro en geeft professionals uit de communicatiepraktijk een open en neutraal podium, om ervaringen en kijk op de branche in blogvorm breed bekend te maken. Denk aan collega’s als: communicatieadviseurs, journalisten, tekstschrijvers, contentschrijvers, webmasters en zo meer ..

Blogthema’s CommTop

CommTop richt zich op professionalisering, standaardisatie en certificering. Daarom zien we graag dat vooral deze thema/s aan bod komen. Hoe meer inzichten, ervaringen en bijdragen uit de communicatiepraktijk aan bod komen, hoe duidelijker de noodzaak van professionalisering in de communicatiebranche wordt. Dat is tenslotte onze bestaansreden. Daarom nodigen we CommTop-collega’s, -geregistreerden, leden en geïnteresseerden uit de branche uit, om te reageren en zelf een blogbijdrage te schrijven.

Blogpodium voor professionals

Bloggen is heel persoonlijk. De mening van een blog(st)er is niet noodzakelijk de mening van de blogredactie. We “laten duizenden bloemen bloeien” en hopen op een stimulerende discussie.

Wilt u ook  in de muis klimmen voor ons? Houd dan wel rekening met de CommTop spelregels voor het schrijven van een blog.

Blog spelregels CommTop