Hoe werkt CommTop?

CommTop werkt als een register. Als ingeschreven professional — in loondienst of zelfstandig — krijg je instrumenten om je binnen de communicatiebranche te positioneren en te profileren in rollen als voorlichter, journalist, redacteur, webmaster et cetera. Hiermee kun jij:

  • blijven werken aan je professionele ontwikkeling,
  • aantonen je in een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ hebt opgestoken, en
  • zorgen dat je ‘duurzaam inzetbaar’ bent en blijft.

Met je opgedane kwalificaties vernieuw je iedere drie jaar je inschrijving.

CommTop biedt hiervoor validatie van cv’s, samenstelling van Ervaringsprofielen (EVP) en certificering van Erkenning van Verworven Competenties (EVC) binnen het kwalificatie raamwerk van leeropbrengsten op acht niveaus en volgens de privacy voorwaarden conform ISO 27001 en van Paragin, het digitale platform die alle persoonlijke gegevens, dossiers voor CommTop host.

Zo weten jij en anderen beter wat je waard bent in het werk dat je doet — maar ook als je klanten of een nieuwe baan zoekt.

Geregistreerde professionals — in loondienst of zelfstandig — krijgen toegang tot instrumenten om zich binnen de communicatiebranche te positioneren en te profileren. Dit vindt plaats via de twee professionaliseringsroutes van validatie en EVC certificatie. Eenmaal geregistreerd kunnen zij blijven werken aan hun professionele ontwikkeling. Zo werken zij iedere drie jaar toe naar herregistratie.

Kies je professionaliseringsroute