EVC aanbieders

‘Wij waarderen en valideren door individuen Eerder Verworven Competenties. Dit doen wij vanuit de visie dat elk mens in zijn leven door scholing en ervaring waarde in zich opbouwt.’ QRM is een onafhankelijke EVC aanbieder en maakt competenties van mensen maximaal zichtbaar en tastbaar in relatie tot het beroepsprofiel. QRM verzorgt en begeleidt u tijdens het gehele traject naar uw register-certificering. Daarin kunnen wij u desgewenst volledig ontzorgen. Kijk op onze website voor de EVC aanpak van QRM.

Tijdsinvestering
Standaardtraject: +/- 30 uur Ontzorgtraject: 2 dagdelen

Kosten
Op aanvraag bij QRM

  neem contact op

U wilt op grond van Eerder Verworven Competenties (EVC) een certificaat behalen in het kader van (her) certificering in het CommTop register. Graag faciliteert Bureau STERK u bij het in kaart brengen van uw kwaliteiten, competenties en denkniveau.

Wij gaan uit van de kracht van informeel leren. We spreken u aan als professional. Bureau STERK heeft op verzoek van CommTop meegewerkt aan het ontwikkelen van de beroepscompetenties en is een erkend EVC-aanbieder.

Trajectinhoud
Intake, STERKscan, 3 uur begeleiding bij vullen van het portfolio, toetsing van B2 tot C2 niveau (Bureau STERK heeft hiervoor een licentie) eindgesprek en rapportage/ Ervaringscertificaat.

Kosten
Op aanvraag bij Bureau Sterk

neem contact op
Folder mbo-hbo EVC

Grensverleggend en ontzorgend EVC Centrum Vigor is er om uw competenties zichtbaar te maken en te erkennen. Iedereen leert iedere dag iets bij. Daarom kan iedereen meer dan hij of zij van zichzelf weet. Reden waarom wij samen met u het portfolio samenstellen. Onze ontzorgende aanpak helpt uw grenzen te verleggen en geeft het EVC-traject extra meerwaarde.  

Tijdsinvestering
De totale beslasting voor u komt rond de twaalf en vijftien uren, inclusief twee gesprekmomenten: intake/ervaringsonderzoek en het EVC-onderzoek zelf.  Wij doen alles bij u op locatie

Kosten
Op aanvraag bij EVC Centrum Vigor
 
neem contact op