Intervisiebijeenkomst

 

INTERVISIEBIJEENKOMST

‘Commtop meet, controleert en stimuleert kwaliteit in de communicatiebranche’

‘SOUFFLEUR OF REGISSEUR?

Andere verantwoordelijkheden zorgen voor nieuwe rollen voor de communicatieprofessional voor communicatieprofessionals en belanghebbenden

Met plezier nodigt CommTop je uit voor een frisse ochtenddialoog vol nieuwe inzichten, kennis en inspiratie. We hebben dat verpakt in 2 toepasselijke rondes met een palet aan deskundigen over:

Participatie en Veiligheid

 

Woensdagochtend 31 oktober 2018

Locatie: De Eenhoorn Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort (Direct tegenover Amersfoort Centraal Station) Inloop vanaf 09.15 uur – aanvang 09.45 uur – einde 13.00 uur.

Bijdrage in de kosten € 25,-. U neemt als deelnemer de rol als dagvoorzitter. Tenslotte bepaalt u de agenda van deze dag en de toekomst van uw vak. Gelukkig begeleidt onze sidekick Marcel Bril u door de mist en behoudt u voor vroegtijdig ontsporen. Marcel Bril is adviseur en schrijver van het boek ‘Door de mist’. Hij werkte bij het ministerie van OCW en bij DUO en kent als geen ander de waarde van een goede uitvoering van genomen beslissingen.


 Aanmelden
 

Dr. Steven de Waal, auteur van de bestseller Disruptief Burgerschap over deze bijeenkomt:

“Ik beveel u deze bijeenkomst van harte aan. De publieke opinie wordt werkelijk publiek, zonder professionele filters en afspraken, zoals de casus Stef Blok goed laat zien. Het medialandschap kent een nieuwe concurrent, namelijk het directe mediakanaal van, voor en door burgers zelf. Er zijn nu 17 miljoen amateur journalisten met een eigen publiek podium, met groeiend invloed, zoals te zien bij de ING beloningscasus. Burgers kunnen direct tegenover de deskundigheidsmacht van gevestigde partijen hun eigen experts inschakelen en publiek opvoeren”. Lees verder volledige endorsement