Uw eigen meetlat

Wat heeft CommTop u te bieden? Wat betekent dit voor mijn loopbaan?

  • U kunt gecertificeerd worden voor een specifieke rol op een bepaald niveau in de communicatiebranche. De branchestandaard kent 4 niveaus (4 tot en met 7) waarin alle mogelijke rollen in deze branche terug te vinden zijn.
  • Bij een certificering is van belang uw ‘niveau’  te bepalen en zeker niet alleen aan de hand van uw opleidingen, diploma’s. Juist praktijkervaringen kunnen de doorslag geven bij het bepalen van uw niveau.
  • Aantonen van een gevalideerde CV. Na certificering kunt uzelf een gevalideerde CV downloaden en versturen bij een sollicitatie. Externe bureau die hierin zijn gespecialiseerd, hoeven niet meer te worden geraadpleegd.
  • Wat vertelt een CV over u en is deze wel waarheidsgetrouw? Veel werk- opdrachtgevers vragen om een CV validatie waarbij de gegevens van/over uw kloppen. Zij willen dat de opgegeven diploma’s, certificaten, referenties enzovoorts worden gescreend met als doet dat de kandidaat ook is en in huis heeft wat er wordt geschreven. Met een CV verificatie worden CV geanalyseerd en beoordeeld op betrouwbaarheid en geschiktheid.
  • Verbeteren van uw vindbaarheid. Opdracht- en werkgevers, zijn meer en meer op zoek naar de juiste mens op de juiste plek. Ook andersom geldt: biedt deze opdracht, werkplek wel de nodige uitdagingen en zo ook perspectieven om weer verder te groeien volgens juw ambities? Na registratie kunt  ervoor kiezen om al zichtbaar te zijn op het register. Bij certificering wordt ook uw niveau vermeld.
  • Een certificering is van belang als u zich weer wilt (bij)scholen. Welke opleidingen, trainingen, cursussen passen bij u en – ook niet onbelangrijk – voor welke modules kunt u vrijstelling krijgen? Ook de opleiders in deze branche zullen binnenkort meer kunnen communiceren op welk (uitkomst) niveau zij opleiden. Met deze kennis verrijkt u de inhoud van uw eigen ePortfolio.

 

Werkt in de communicatiebranche en bent u benieuwd waar uw eigen top ligt en hoeu die bereikt?
Schrijf u nu in bij CommTop register, leg jezelf langs de meetlat en stippel uw persoonlijke route uit.