Assessoren gezocht

Wij zijn op zoek naar assessoren!

Inschaling.pro B.V. zoekt 10 professionals in de communicatiebranche die assessor willen worden.

Werkzaamheden
Professionals in de communicatiebranche krijgen vanaf 1 juni 2018 de kans om zich te laten certificeren en in te schalen aan de hand van de branchestandaard voor de communicatiebranche. De inschaling biedt deze professionals de gelegenheid om op basis van werkervaring en genoten cursussen/opleidingen aan te tonen op welk werk- en denkniveau hij/zij de werkzaamheden uitvoert.

Op deze manier kunnen zij zich onderscheiden van professionals die niet ingeschaald zijn.

De noodzaak om je als professional in te laten schalen mag duidelijk zijn. Werkgevers vragen in toenemende mate een erkend diploma of een specifiek werk- en denkniveau. Het certificerings- en inschalingstraject maken het mogelijk om dit inzichtelijk te maken.

In het certificeringstraject is een belangrijk onderdeel het beoordelen van het werk- en denkniveau van de kandidaat. De beoordeling wordt uitgevoerd door getrainde assessoren.

Wat doet een assessor?

  • De assessor beoordeelt het portfolio van de kandidaat volgens specifieke beoordelingscriteria;
  • De assessor voert een gesprek met de kandidaat om te beoordelen of het portfolio authentiek is en de kandidaat werkelijk voldoet aan de gestelde eisen;
  • De assessor schrijft een advies/beoordeling met onderbouwing van het oordeel en communiceert dit naar de kandidaat en examencommissie;

Uw profiel
U bent minimaal 12 jaar aantoonbaar werkzaam in de communicatiebranche. U heeft minimaal een hbo-opleiding afgerond.
Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met kennis en ervaring op het gebied van toetsen en examineren. Zie voor meer informatie bij de opleider Onderwijs.pro: Assessoren gezocht!

Inschaling.pro
Inschaling.pro is een organisatie die gespecialiseerd is in het inschalen van personen aan de hand van branchestandaarden.

 

Informatie en sollicitatie
Als bovenstaande vacature u aanspreekt, u voldoet aan het profiel en u hebt belangstelling om deze functie in te vullen, kunt u uitsluitend online solliciteren tot 1 september 2018 naar chhetri@onderwijs.pro.

U kunt ook telefonisch contact met Chhetri Ober opnemen: 06-13040916.

Kosten voor de training
De training beslaat in totaal drie dagdelen. De kosten voor de training bedragen € 1.200,-

Na het volgen van de training ontvangt u een officieel certificaat waarop staat vermeld dat u de training heeft gevolgd en u officieel als assessor mag werken voor/namens Inschaling.pro. Deze training biedt u dus de mogelijkheid om een nieuwe rol te vervullen in de communicatiebranche.

We streven naar een vaste pool van assessoren die door Inschaling.pro worden aangestuurd en ondersteund bij hun werkzaamheden. De assessoren worden ingezet bij de uitvoering van het CommTop register.